Thuis ProductenStevig Oxyde Fuel Cell

Goed Elektrocontact Rechthoekige SOFCs 10μm - 12μm Dikte

Goed Elektrocontact Rechthoekige SOFCs 10μm - 12μm Dikte

Good Electrical Contact Rectangular SOFCs 10μm - 12μm Thickness

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Huatsing-power

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Price negotiable
Levertijd: Hangt van de situatie af
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Dikte van elektrolytlaag: 1012μm
Hoog licht:

solid fuel cell

,

solid oxide cell

Goed Elektrocontact Rechthoekige SOFCs 10μm - 12μm Dikte

 

 

Anode:

  • 140mm×200mm
  • NiO-YSZ
  • ~300μm

Elektrolyt:

  • 140mm×200mm
  • YSZ
  • 1012μm

Kathode:

  • 125mm×185mm
  • Lscf-GDC
  • ~50μm

Om optimale resultaten te bereiken, is het belangrijk om goed elektrocontact tussen de elektrodenoppervlakte en de huidige collector te handhaven.

 

Onze Diensten:

Hoog - kwaliteit en lage prijs.

Geschikte reactie

Beste de dienstnaverkoop

Op tijd levering

 

 

 

De huatsing-macht is een high-tech onderneming die een belangrijke positie in de industrie bezetten. Gebaseerd op onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, specialiseert het bedrijf zich in de industriële ontwikkeling van SOFC verwante nieuwe energietechnologieën. Zij hebben de nationale 973 projecten, internationale samenwerkingsprojecten, wetenschap en technologiesteunprojecten van Jiangsu-Provincie ondernomen. Door meer dan drie jaar nauwgezette onderzoek, heeft het bedrijf door de belangrijkste materialen van SOFC, componenten, stapelassemblage, de integratie van het machtssysteem en andere zeer belangrijke technologieën op de gehele industriële ketting gebroken. Het bedrijf is tijdens het uitvoeren van de bouw van het systeem van de de machtsgeneratie van de kilowattsofc demonstratie. Het bedrijf heeft ook de historische verantwoordelijkheid van SOFC-industrialisatie in China ondernomen. Het zal de sterkste wetenschappelijke onderzoekkracht in China, verenigen en zal gezamenlijke inspanningen leveren om een industrie-academia-onderzoek ontwikkelingsplatform te vestigen, om de industriële ontwikkeling van SOFC in China te bevorderen.

 

 

 

FAQ
1, kan de goederen op tijd zijn aangekomen?
Ons bedrijf heeft permanente taak en samenwerking met de goede Vracht door:sturen bedrijf ondertekend, zodat worden onze goederen beschermd door wet. Zelden zijn wij geklaagd voor vertraagd.

2, hoe kunnen u uw kwaliteit van producten verzekeren?
Eerst, zijn onze alle grondstoffen onder zeer strikte controle door afdeling te kopen; en wij hebben de bovenste laagje testende faciliteiten om de kwaliteit en de diverse experiment testende faciliteiten te testen.

3, hoe kunnen wij weten uw producten Gekwalificeerd zijn?
Onze producten hebben relatieve professionele toepassingstests en bereikt relatief certificaat goedgekeurd
4, zouden waarom wij de producten van uw bedrijf moeten kiezen?
Omdat ons bedrijf in prijs terwijl uitstekend in kwaliteit goedkoop is, heeft zeer professioneel en verantwoordelijk Verkoopteam, hebben wij welkom geheten en door onze klanten geprijst, en wij zullen de oprechte dienst, de beste kwaliteit en de meest betaalbare prijzen blijven verlenen, om met u voor toekomstige ontwikkeling samen te werken en bloeiend. Ik ben zeker ons bedrijf uw zinnige keus is!

Contactgegevens
Suzhou Huatsing Power Sci.&Tech. Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)