Thuis ProductenStevig Oxyde Fuel Cell

20μm Trilaag YSZ van Dikte baseerde de Stevige Fuel Cell Single Cell

20μm Trilaag YSZ van Dikte baseerde de Stevige Fuel Cell Single Cell

  • 20μm Thickness Solid Fuel Cell Tri Layer YSZ Based Single Cell
  • 20μm Thickness Solid Fuel Cell Tri Layer YSZ Based Single Cell
 • 20μm Thickness Solid Fuel Cell Tri Layer YSZ Based Single Cell

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Huatsing-power

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Verhandelbaar
  Prijs: Price negotiable
  Levertijd: Hangt van de situatie af
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Dikte van elektrolytlaag: ~20μm
  Hoog licht:

  solid fuel cell

  ,

  solid oxide cell

  20μm Trilaag YSZ van Dikte baseerde de Stevige Fuel Cell Single Cell

   

   

  Anode:

  • 115mm×115mm
  • NiO-YSZ
  • ~300μm

  Elektrolyt:

  • 115mm×115mm
  • YSZ
  • ~20μm

  Kathode:

  • 100mm×100mm
  • Lscf-YSZ
  • ~80μm

   

  FAQ

  Q1: Om orden betalingen te verrichten te beginnen of?
  A:  De proformarekening zal eerst na bevestiging van orde worden verzonden, insloot onze bankinformatie. Betaling door T/T

  Q2: Om het even welke korting?
  A: De prijs hangt van hoeveelheid af.
  Q3: Hoe behandelt u kwaliteitsklacht?
  A: Eerst en vooral, zal onze kwaliteitscontrole het kwaliteitsprobleem verminderen om nul te naderen. Als er een echt die kwaliteitsprobleem door ons wordt veroorzaakt is, zullen wij u vrije goederen voor vervanging verzenden.

   

   

  De huatsing-macht heeft een team van de kerntechnologie door academici, mensen van „het 1000-mensen plan“, Changjiang-Geleerden en andere internationaal beroemde deskundigen en geleerden, met inbegrip van een aantal techniekdeskundigen wordt geleid die doctorale of doctorale examens op energie, materialen, milieubescherming, thermische en andere verwante gebieden houden dat. Het bedrijf onderneemt nationale „973“ projecten, internationale samenwerkingsprojecten, provinciale wetenschappelijke en technologische steunprojecten, en op deze basis hebben zij de integrerende industrie, academia, een onderzoek, een overheid, en financiën van het multi-aspecten open platform gebouwd. Zij hebben ook nauwe samenwerking met de Universiteit van China van Mijnbouw (Peking), de Universiteit van China van Technologie, de Universiteit van Shanghai Jiaotong en het Onderzoekinstituut van Fysica Onder de Chinese Academie van Wetenschappen en andere eenheden, terwijl het handhaven van technische uitwisselingen op lange termijn met de Universiteit van Connecticut, de Universiteit van Zuid-Carolina en andere buitenlandse universiteiten uitgevoerd. Het bedrijf heeft ook met succes internationale conferenties op deze gebieden, en gewonnen veelvoudige provinciale, gemeentelijke en district-vlakke toekenning voor belangrijke innovatieve ondernemerstalenten ontvangen.

   

   

   

  Huatsing-macht, het bedrijf dat de eerste onderzoek, ontwikkelt en onafhankelijk de verwante producten van SOFC in China produceert, hoogste technisch team, heeft en gehele de industrieketen SOFC producten met inbegrip van de kritieke materialen van SOFC, kerncomponenten, SOFC-stapels, SOFC-systemen, SOFC-testinrichtingen en SOFC-testuitrusting verstrekt. Wij verlenen ook de professionele diensten voor u.

  Contactgegevens
  Suzhou Huatsing Power Sci.&Tech. Co., Ltd.

  Contactpersoon: Sales Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)