Thuis ProductenFuel Cell op hoge temperatuur

De anode steunde Fuel Cell Op hoge temperatuur met Ni-YSZ YSZ GDC LSCF

De anode steunde Fuel Cell Op hoge temperatuur met Ni-YSZ YSZ GDC LSCF

  • Anode Supported High Temperature Fuel Cell With Ni-YSZ YSZ GDC LSCF
  • Anode Supported High Temperature Fuel Cell With Ni-YSZ YSZ GDC LSCF
 • Anode Supported High Temperature Fuel Cell With Ni-YSZ YSZ GDC LSCF

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Huatsing-power

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Verhandelbaar
  Prijs: Price negotiable
  Levertijd: Hangt van de situatie af
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Maximum Werkende Temperatuur: 900 °C
  Hoog licht:

  solid fuel cell

  ,

  solid oxide cell

  Van het huatsing-macht het deeg aanbiedingencontact voor zowel de anoden als kathoden van SOFCs. Om optimale resultaten te bereiken, is het belangrijk om goed elektrocontact tussen de elektrodenoppervlakte en de huidige collector te handhaven.

   

  Eigenschappen:

  – Hoge Machtsdichtheid

  – Hoge Mechanische Sterkte

  – Hoge Planarity

  – Aangepaste Grootte & Vorm

   

  Huatsing-macht, het bedrijf dat de eerste onderzoek, ontwikkelt en onafhankelijk de verwante producten van SOFC in China produceert, hoogste technisch team, heeft en gehele de industrieketen SOFC producten met inbegrip van de kritieke materialen van SOFC, kerncomponenten, SOFC-stapels, SOFC-systemen, SOFC-testinrichtingen en SOFC-testuitrusting verstrekt. Wij verlenen ook de professionele diensten voor u.

   

   

  FAQ

  1. Hoe is uw kwaliteit?
  Wij hebben strikt systeem voor kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat u gezond en hoogte - kwaliteitsproducten ontvangt.
  2. Is de verpakking strak?
  Wasverbinding verpakking, geen lekkage, geen schade
  3. Bent u verantwoordelijk die vraag na het ontvangen van product hebben?
  Wij zullen voor om het even welk kwaliteitsprobleem in producten verantwoordelijk zijn
  4. Wat is de betaling?
  TT,
  5. Wat over de Naverkoopdienst?
  Nadat de goederen aankomen, zullen wij u om contacteren te verzekeren uw levering zoals u dacht, in contact blijft voor een geschikte behandeling is aangekomen zodra u ons technische ondersteuning wenst.

   

   

  De huatsing-macht heeft een team van de kerntechnologie dat door academici, mensen van „het 1000-mensen plan“, Changjiang-Geleerden en andere internationaal beroemde deskundigen en geleerden, met inbegrip van een aantal techniekdeskundigen wordt geleid die doctorale of doctorale examens op energie, materialen, milieubescherming, thermische en andere verwante gebieden houden. Het bedrijf onderneemt nationale „973“ projecten, internationale samenwerkingsprojecten, provinciale wetenschappelijke en technologische steunprojecten, en op deze basis hebben zij de integrerende industrie, academia, een onderzoek, een overheid, en financiën van het multi-aspecten open platform gebouwd. Zij hebben ook nauwe samenwerking met de Universiteit van China van Mijnbouw (Peking), de Universiteit van China van Technologie, de Universiteit van Shanghai Jiaotong en het Onderzoekinstituut van Fysica Onder de Chinese Academie van Wetenschappen en andere eenheden, terwijl het handhaven van technische uitwisselingen op lange termijn met de Universiteit van Connecticut, de Universiteit van Zuid-Carolina en andere buitenlandse universiteiten uitgevoerd. Het bedrijf heeft ook met succes internationale conferenties op deze gebieden, en gewonnen veelvoudige provinciale, gemeentelijke en district-vlakke toekenning voor belangrijke innovatieve ondernemerstalenten ontvangen.

  Contactgegevens
  Suzhou Huatsing Power Sci.&Tech. Co., Ltd.

  Contactpersoon: Sales Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)