Thuis ProductenFuel Cell-het Testen Materiaal

1kW van het Testende Materiaalsofc Proefsystemen van Fuel Cell Gesloten de Lijncontrole PLC

1kW van het Testende Materiaalsofc Proefsystemen van Fuel Cell Gesloten de Lijncontrole PLC

1kW Fuel Cell Testing Equipment SOFC Test Systems PLC Closed Loop Control

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Huatsing-power

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

1kW van het Testende Materiaalsofc Proefsystemen van Fuel Cell Gesloten de Lijncontrole PLC

 

 

Testwaaier: 0-1kW

PLC closed-loop controle om veilige en stabiele verrichting te verstrekken

Winst-HSTM controle en simulatiesoftware

I/O interface en kenmerkende hulpmiddelen

onbemande automatisering

 

 

 

De huatsing-macht is een high-tech onderneming die wetenschappelijk onderzoek, nieuwe technologische ontwikkeling, en high-tech productie integreert. Het heeft onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, de waarvan hoofdondernemingen hoog rendement schone nieuwe energietechnologieën, de nieuwe producten van de materialentechnologie, milieubescherming producten en techniek, en het ontwerp, de productie en de diensten van aanverwante apparatuur omvatten. De specifieke producten omvatten stevige van de cellen(sofc) van de oxydebrandstof de kerncomponenten en zeer belangrijke materialen, SOFC-de systemen van de machtsgeneratie, de proefsystemen van de brandstofcel, de producten van techniekmaterialen, thermische uitrusting, milieubescherming techniek en de daarmee verband houdende diensten.

 

De huatsing-macht heeft een team van de kerntechnologie dat door academici, mensen van „het 1000-mensen plan“, Changjiang-Geleerden en andere internationaal beroemde deskundigen en geleerden, met inbegrip van een aantal techniekdeskundigen wordt geleid die doctorale of doctorale examens op energie, materialen, milieubescherming, thermische en andere verwante gebieden houden. Het bedrijf onderneemt nationale „973“ projecten, internationale samenwerkingsprojecten, provinciale wetenschappelijke en technologische steunprojecten, en op deze basis hebben zij de integrerende industrie, academia, een onderzoek, een overheid, en financiën van het multi-aspecten open platform gebouwd. Zij hebben ook nauwe samenwerking met de Universiteit van China van Mijnbouw (Peking), de Universiteit van China van Technologie, de Universiteit van Shanghai Jiaotong en het Onderzoekinstituut van Fysica Onder de Chinese Academie van Wetenschappen en andere eenheden, terwijl het handhaven van technische uitwisselingen op lange termijn met de Universiteit van Connecticut, de Universiteit van Zuid-Carolina en andere buitenlandse universiteiten uitgevoerd. Het bedrijf heeft ook met succes internationale conferenties op deze gebieden, en gewonnen veelvoudige provinciale, gemeentelijke en district-vlakke toekenning voor belangrijke innovatieve ondernemerstalenten ontvangen.

 

 

FAQ
Q1: De handelsmaatschappij of de fabriek zijn van u?
A: Fabriek.
Q2: Om het even welke korting?
A: De prijs hangt van hoeveelheid af.
Q3: Hoe behandelt u kwaliteitsklacht?
A: Eerst en vooral, zal onze kwaliteitscontrole het kwaliteitsprobleem verminderen om nul te naderen. Als er een echt kwaliteitsprobleem dat door ons wordt veroorzaakt is, zullen wij u vrije goederen voor vervanging verzenden.
Q4: Wat is uw betaling?
A: T/T

Contactgegevens
Suzhou Huatsing Power Sci.&Tech. Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)