Thuis

Suzhou Huatsing Power Sci.&Tech. Co., Ltd.

De goede dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— Huili

kan de overgrote meerderheid van huurders voor de aanpassingsbehoefte ontmoeten.

—— KE Shan

Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Huatsing Power Sci.&Tech. Co., Ltd.

1 2
Suzhou Huatsing Power Sci.&Tech. Co., Ltd. Suzhou Huatsing Power Sci.&Tech. Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Oceanië
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

De Macht Sci.&Tech van Suzhouhuatsing. Co., Ltd (dat hierna als „Huatsing-Macht“ wordt bedoeld) is een high-tech onderneming die wetenschappelijk onderzoek, nieuwe technologische ontwikkeling, en high-tech productie integreert. Het heeft onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, de waarvan hoofdondernemingen hoog rendement schone nieuwe energietechnologieën, de nieuwe producten van de materialentechnologie, milieubescherming producten en techniek, en het ontwerp, de productie en de diensten van aanverwante apparatuur omvatten. De specifieke producten omvatten stevige van de cellen(sofc) van de oxydebrandstof de kerncomponenten en zeer belangrijke materialen, SOFC-de systemen van de machtsgeneratie, de proefsystemen van de brandstofcel, de producten van techniekmaterialen, thermische uitrusting, milieubescherming techniek en de daarmee verband houdende diensten.

 

De Huatsingsmacht heeft een team van de kerntechnologie dat door academici, mensen van „het 1000-mensen plan“, Changjiang-Geleerden en andere internationaal beroemde deskundigen en geleerden, met inbegrip van een aantal techniekdeskundigen wordt geleid die doctorale of doctorale examens op energie, materialen, milieubescherming, thermische en andere verwante gebieden houden. Het bedrijf onderneemt nationale „973“ projecten, internationale samenwerkingsprojecten, provinciale wetenschappelijke en technologische steunprojecten, en op deze basis hebben zij de integrerende industrie, academia, een onderzoek, een overheid, en financiën van het multi-aspecten open platform gebouwd. Zij hebben ook nauwe samenwerking met de Universiteit van China van Mijnbouw (Peking), de Universiteit van China van Technologie, de Universiteit van Shanghai Jiaotong en het Onderzoekinstituut van Fysica Onder de Chinese Academie van Wetenschappen en andere eenheden, terwijl het handhaven van technische uitwisselingen op lange termijn met de Universiteit van Connecticut, de Universiteit van Zuid-Carolina en andere buitenlandse universiteiten uitgevoerd. Het bedrijf heeft ook met succes internationale conferenties op deze gebieden, en gewonnen veelvoudige provinciale, gemeentelijke en district-vlakke toekenning voor belangrijke innovatieve ondernemerstalenten ontvangen.

 

De ontwikkelingsdoelstelling van Huatsing-Macht is prima talenten van uitgebreide gebieden te verzamelen, en een collectieve cultuur van harmonie, progressiviteit, innovatie en toewijding te creëren. Wordt gebaseerd op onze onafhankelijke technologieproducten, en belangrijke de industrietendensen, verstrekken wij de oplossingen van uitstekende kwaliteit op de energie en de milieubescherming gebieden!

Contactgegevens
Suzhou Huatsing Power Sci.&Tech. Co., Ltd.

Tel.: 86-0512-50139721-806

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)